نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
مقابله با زخم معده: تحقیقات نشان داده اند که عسل می تواند در تسریع فرآیند ترمیم زخم های معده مؤثر باشد و به عنوان یک درمان تکمیلی در کنار داروهای معمولی در درمان زخم معده مورد استفاده قرار گیرد.
در دوره میانه ای، عسل به عنوان ماده ای که در درمان برخی بیماری ها و زخم ها مؤثر است شناخته می شد.
مشکلات معده آنقدر مختلف و شایع است که بعید است شما یا یکی از افراد خانوادتان دچار یکی از آنها نباشید.
قراردادن آن بر روی پوست سوخته شده باعث میشود که از ورود و برخورد هوا با پوست و تاول زدن آن جلوگیری شود و درد را کاهش دهد.
عسل تاریخچه ای طولانی و پر از اهمیت دارد و به عنوان یک ماده غذایی و درمانی مفید به مرور زمان نقش مهمی در زندگی انسان ها ایفا کرده است.
[۲۰] دیگر آنکه این ماده فقط در صورتی ارزش غذایی خود را از دست میدهد که بیش از ۶۰ درجه حرارت ببیند.
پیشینه کاربرد عسل در مصر دستکم به ۲۲۰۰ تا ۲۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح میرسد.[نیازمند منبع] مصریان قدیم از عسل دستکم به صورت ۹۰۰ فراورده بهره میبردهاند.
در توضیح این مورد باید گفت که مصرف عسل باعث تقویت سیستم ایمنی بدن شده و از بروز بیماریهای اینچنینی جلوگیری میکند.
طیف وسیعی از آنزیم ها نظیر اکسیداز، اینورتاز، آمیلاز، کاتالاز و غیره، در عسل وجود دارند. اگرچه، آنزیم های اصلی در عسل، اینورتاز (ساکاراز)، دیاستاز (آمیلاز) و گلوکز اکسیداز هستند. این آنزیم ها در شکل گیری عسل نقش مهمی ایفا می کنند. آنزیم گلوکز اکسیداز، باعث تولید هیدروژن پراکسید (که دارای خواص ضدمیکروبی است) و اسید گلوکونیک از گلوکز می شود، که به جذب کلسیم کمک می کند.
ما در یک مطلب جداگانه به طور مفصل در مورد مضرات احتمالی عسل طبیعی صحبت کردیم و گفتیم که مضرات عسل به سه دسته کلی تقسم میشوند.
محصول نهایی عسل ممکن است به تسکین درد و more info التهاب حلق کمک کند. خواص ضد باکتریایی عسل می توانند عوامل عفونی را کاهش دهند و از تشدید درد حلق جلوگیری کنند.
اما آیا عسل طبیعی همه فوایدی که برای آن برمیشمارند را داراست یا اینکه در مورد این ماده اغراق شده است؟
مقایسه روند تولید جهانی عسل طبیعی - چین با شیبی تند هر ساله در حال افزایش تولید خود است در حالیکه تولید عسل طبیعی درآمریکا روندی نزولی داشتهاست. تولید عسل در ایران نیز از سال ۲۰۰۴ روندی رو به رشد داشتهاست.[۲۳] تولید عسل از جمعآوری شهد گیاهان آغاز میشود. عسل را میتوان از زنبورهای وحشی یا از کندوهای اهلی جمعآوری کرد، بهاینصورت که زنبور عسل، شهد شیرین را از جام گلها جمع میکند و با تغییر ساختار آنها، شهدها را به شکل محلولی عالی، غلیظ و پرانرژی درمیآورد. بهطور متوسط یک کندو سالانه حدود ۲۹ کیلوگرم (۶۵ پوند) عسل تولید میکند.[۲۴] برای جمعآوری عسل از یک کندو، زنبورداران معمولاً از دود استفاده میکنند.
Comments on “About خواص عسل”